Tuesday, December 2, 2008

Trip ke dua ke "Favourite Spot"

Selepas dua minggu saya pergi servey di tempat casting Sebarau hari tu, saya berkunjung kembali ke tempat tersebut, tapi seluruh area tu dah banjir jadi berputeh mata je le, tengah dok senbang senbang tiba tiba, Jay menunjuk kan gambar dan video Rodzi menaikan Sebarau 4kg sehari selepas geng p'lekong jorang pergi servey tempoh hari.

( Madi, Ipar Jay tukang gait ikan tengoh pegang Sebarau 4kg)

( Video Rodzi Menaikan sebarau 4kg yang di rakam Jay melalui Telephone Nokia 6280 nya)

video

Ni le yang buat aku frust ni, lepas banjir ni mesti gie pulok lepas gian casting..

No comments: